loading spinner
Vragen?

Over Knipex-Tangen.nl

Onze webshop

MadevTools officieel dealer van Knipex Tangen

MADEVTOOLS.NL is bijzonder trots om sinds begin 2017 KNIPEX te mogen vertegenwoordigen als officieel dealer. Mijn eerste kennismaking met KNIPEX was zo'n 18 jaar terug toen ik de vermaarde sleuteltang aanschafte, de 86 03 250. Ben sindsdien het merk als consument onvoorwaardelijk trouw gebleven..

Ons team

WeraGereedschap-%20008_.jpg

Rien en Stijn van Knipex-Tangen.nl

Knipex-Tangen.nl is een onderdeel van Madevtools, dat in 2014 van start ging met Festool. Eigenaar Rien de Vreede heeft al zijn hele leven een zwak voor kwalitatief goed gereedschap en begon met reparatie en handel in tweedehands en nieuwe Festoolproducten tegen een voordelige prijs. Hij breidt het assortiment zorgvuldig uit met andere innovatieve en kwalitatief hoogstaande merken, zoals Profit gatzagen, WERA handgereedschap en Knipex tangen.

Zijn zoon Stijn de Vreede heeft net zijn bachelor Industrial Design afgerond aan de TU Delft en deelt de liefde voor goedgemaakte innovatieve producten met zijn vader. Hij brengt de broodnodige IT-kennis in Madevtools binnen.

Madevtools is te vinden in het hart van Middenbeemster, vlakbij de A-7, 25 km ten noorden van Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd om de producten uit de webshop in onze showroom te bekijken. 

Knipex Tangen

"Nadat ik net met m'n dealerschap was begonnen ben ik op uitnodiging van de KNIPEX-importeur Nederland RURO op werkbezoek geweest naar de KNIPEX-fabrieken In Wuppertal Duitsland. Wat ik daar aantrof was een fabriek in de ware zin van het woord. Productie van de tang vind hier van begin tot het eind plaats. Als basis alleen de beste staallegeringen en de modernste technieken, die allen binnen eigen huis worden ontwikkeld. Daarnaast wordt elke tang getest voordat ie de fabriek verlaat. Kortom mijn vermoeden dat hier de beste tangen worldwide worden gemaakt werden bewaarheid."

Rien over Knipex Tangen

Bezig met laden...